lundi 30 juillet 2007

Fécamp

Posted by Picasa
Sur le port

8 commentaires:

Cergie a dit…

Qu'est ce qu'il regarde donc cet homme perché sur la montagne gallo pas romaine ?
Il occupe en tout cas une position stratégique

Tu te reposes aujourd'hui ?
C'est vrai que deux blogs dont un blog texte-et-photo c'est lourd !

Cergie a dit…

T'aurais p'tête ben besoin d'une grue de port pour t'aider !?

Penalandia a dit…

Täytynee ensin kysyä yksi asia,ennenkuin jatkan.Ovatko tämän blogin kuvat tahallisesti yliskarpattuja,yliteräviä?

hpy a dit…

Ovat yliskarpattuja tahallisesti, Pena. Kaikkia kuvia on toistaiseksi kasitelty liiallisuuksiin.

Penalandia a dit…

Ok,ei siinä mitään,tehoste sekin on.Päinvastainen,eli blurraus,sumentaminen on enemmän käytetty muoto kuvan tehostamiseen.

Tuo Virville niminen kuva on kyllä melko hyvä ja olisi vielä parempi vähemmän skarpattuna.No,makuasia.Se kuva on panoroinnin vastakohta.Tässä kuvassa näkyy kyllä hyvin junan liike,tausta pysyy paikallaan.Panoroidussa kuvassa juna olisi pyhähtynyt paikalleen ja tausta olisi epäterävä,antaen sen liikkeen vaikutelman.No,panorointi ei onnistu kaikilla pokkareilla,pitää olla manuaalisäädöt aukon ja ajan suhteen.Jos kamerassasi on ns. käsisäädöt,niin laita aukko kaikkein suurimmaksi mitä löytyy(pienin f numero) ja aika aluksi johonkin kolmeenkymppiin kohteen nopeudesta riippuen.Sitten vaan seuraa kohdetta jonkun verran etukäteen ja kun kohde on suurinpiirtein kohtisuorassa itseäsi vastaan,niin sitten vaan klik.Tällä konstilla (panorointi) saat kohteen pysäytettyä mutta tausta jää viiruisen epäteräväksi antaen kuvaan sen liikkeen ,vauhdin vaikutelman.No se siitä,älä välitä.

Olisi muitakin asioita sinulle,sopiiko vaikka lähettää mailia?

Astridin yllättävän kuoleman jälkeen ovat asiat pikkuhiljaa rullautuneet omille raiteilleen ja elämä jatkuu,mutta ei kuitenkaan maistu laiffille,kuten Suomessa sanotaan.Kerran viikossa käväisen hänen luona (hautausmaalla) kertomassa viikon tapahtumista.Aluksi ryypiskelin täällä kotona yksinäni,mutta se ei tuntunut hyvälle.Seurankipeänä ihmisenä halusin kuitenkin ulos ovesta,muiden ihmisten,tuttavien pariin.No niin,ta det lungt,näitä juttuja varten voisin vaikka avata uuden blogin,ei kuvia,vain kirjoituksia. :)

hpy a dit…

Pena,
Minulla on vain pieni pokkari-Sony, DSC-W50. Ei silla voi mitaan saataa niinkuin kunnon vehkeella. Mutta leikkia voi, ja talla blogilla leikin lahinna epaonnistuneilla kuvilla - olen jopa saanut niista suht'koht' kivoja. En tosin tieda voiko niita enaa sanoa valokuviksi.
Virville on muuten otettu autosta, tuulilasin lapi, odotin ensimmaisena autojonossa junan menoa jotta paasisin jatkamaan matkaani.
Voit ihan hyvin lahettaa mailin. Onko sinulla viela osoite? Muuten se loytyy nykyaan profilesta.

Peter a dit…

C'est fou comme quelque chose de si banal peut être transformé en un bel image!

hpy a dit…

Korjaus edelliseen, Pena - kylla silla kameralla voi jotain saadoksia tehda, mina vaan en ole jaksanut tutkia.